Quantcast

Rafa Nadal presenta el nou KIA X-Car a Austràlia

Rafa Nadal, la superestrella del tennis i ambaixador mundial de la marca Kia, ha revelat el nou model X-Car de Kia avui a Melbourne (Austràlia), durant la cerimònia de lliurament de cotxes oficials per a l'Open d'Austràlia 2016. Aquest Sportage únic s'ha creat en col·laboració amb Twentieth Century Fox i està inspirat en Mística, el popular personatge dels X-Men.

El Kia X-Car destaca per un disseny exclusiu amb un acabat de pintura blava amb textura de dos tons, mat i brillant, llantes i pneumàtics esportius, juntament amb cridaners elements vermells i grocs a la carrosseria.

El Kia X-Car i Rafael Nadal combinaran els seus poders en un vídeo en línia que es llançarà abans de l'Open d'Austràlia d'aquest any. Reconegut mundialment com el millor jugador esquerrà de la història, el secret del braç dret de Nadal serà donat a conèixer en un vídeo .

Després de l'Sorento, inspirat en Lobezno que es va veure a l'Open d'Austràlia 2015, el 'Kia X-Car' basat en el Sportage, és el segon projecte de la companyia en col·laboració amb Fox .

La cerimònia d'avui suposa el lliurament de 110 vehicles de cortesia oficials per al Comitè Organitzador de l'Open d'Austràlia. La flota serà utilitzada per 225 conductors voluntaris, especialment entrenats, que recorreran més de 300.000 km per transportar els jugadors, jutges, membres de l'organització, aficionats, VIPs i representants dels mitjans durant tot el torneig.