Quantcast

El Deportivo sucumbeix en Copa davant el modest Mirandés

A Riazor, el Deportivo rebia un Mirandés que necessitava la victòria per passar de ronda, de manera que van sortir a per això des del primer minut . El conjunt que milita a la categoria de plata va situar una pressió molt avançada que va aconseguir incomodar els de Víctor Sánchez del Amo, que va alinear d'inici un nou 4-3-3 ple de suplents, amb Jonás Gutiérrez estrenant-se en el mig camp.

Els de Miranda d'Ebre van plantar cara i van buscar el domini de la pilota. Mentrestant, el Dépor va buscar ràpides sortides a la contra i accions que gairebé sempre van tenir com a protagonista un hiperactiu Fede Cartabia. Amb major igualtat sobre la gespa, Provencio va trencar l'empat inicial amb un cop de dreta llunyà de primeres després d'una jugada trenada davant el qual res va poder fer Manu Fernández. Així i l nou plantejament del tècnic herculino feia aigües i el Mirandés va tornar a donar la campanmad en Copa del Rei.

A la tornada del túnel de vestidors, l'Esportiu va buscar la reacció amb l'entrada al camp de Bergantiños i Luis Alberto. Els locals van rentar la seva imatge en certa manera aportant major control i arribada a la porteria rival. No obstant això, el Mirandés va marcar el segon i deixava l'eliminatòria bastant encarrilada. Una falta llunyana botada per Abdon Prats no va trobar rematador, però el seu centre es va enverinar de tal manera que Manu no va tenir temps de reaccionar abans que la pilota toqués la xarxa.

El Deportivo va jugar llavors amb més cor que cap per fer efectiva la remuntada, però les ocasions creades no van acabar per materialitzar-se. Per la seva banda, els de Carlos Terrasses van posar en dificultats la defensa deportivista al contraatac. De fet, abans del xiulet final va tenir lloc un nou gol favorable als burgalesos. Després d'una jugada gairebé calcada a la del 0-1, Provencio anotava de nou per sentenciar el partit i l'eliminatòria.

Per la seva part en el derbi coper entre el Sevilla i el Betis, els primers van amargar l'estrena de Joan Merino a la banqueta verd-, que no només no va poder remuntar l'eliminatòria davant l'etern rival sinó que va sortir golejat . L'objectiu es va diluir als tres minuts de partit, moment en què José Antonio Reyes va rematar de cap a les xarxes una pilota morta després d'una centrada des de la banda dreta que havia sortit rebutjat en diverses ocasions. El Sevilla es va mostrar còmode com a clar dominador de la possessió, mentre el Betis esperava per als contraatacs. Al final, els sevillistes que van jugar més i millor, humiliar als verd-i- blancs per una aclarida 0-4.