Quantcast

Vivand registra un augment de visitants i una millor valoració del projecte per part de les empreses

Tot això, juntament amb la tercera onada de l'enquesta d'opinió que el Comú va encarregar al CRES i que demostra la bona valoració de ciutadans i empreses sobre el projecte -al voltant d'un 70% de les empreses hi estan a favor-, ha suposat que el conseller de Recursos Humans i Cultura, Salomó Benchluch, certifiqui que «la via és un èxit» i que en el futur es consolidarà com a zona de vianants. L'objectiu és tirar endavant aquest primer any del nou mandat un concurs d'idees per començar a analitzar el projecte, que podria, fins i tot, incloure un tramvia per traslladar els turistes pels eixos comercials de la Vall Central -una idea encara embrionària. Precisament, el conseller ha avançat que amb el canvi de color polític al Comú d'Andorra la Vella, els cònsols es reuniran aviat i tractaran, entre altres, aquesta qüestió.