Quantcast

Alt Urgell, 12 de gener 2016: LA JOSEFA SERVAT COMPLEIX 100 ANYS

Josefa Servat Girató s'ha convertit en una àvia centenària aquest dimarts, 12 de gener. Tal dia com avui, però del 1916 va nèixer a Talltendre (Cerdanya) on hi va viure durant la seva infantesa. Als 18 anys es va casar i es va traslladar a Prullans i des de fa 46 anys viu a la Seu d'Urgell.

La padrina ha rebut la fecilitació de les autoritats al seu domicili a la Seu d'Urgell. Albert Batalla i Montserrat Bonet en nom de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell li han entregat un ram de flors, mentre que Regina Carrol, dels Serveis Territorials a Lleida del Departament de Benestar Social, li ha otorgat una medalla per arribar als 100 anys de vida. Aquesta medalla la concedeix la Generalitat a totes les persones centenàries residents a Catalunya. L'any passat en van entregar 79 només a la demarcació de Lleida.

La Josefa Servat Girató té 2 fills, 4 néts i 7 besnéts i amb una bona part d'ells ha pogut celebrar aquest dimarts el seu centenari.