Quantcast

L'Alta Ribagorça, 12 de gener 2016: LA VALL DE BOÍ I VILALLER, AL FEMAP 2016

La Vall de Boí i Vilaller són els dos nous municipis de l’Alta Ribagorça on enguany es podrà gaudir de concerts dins del cicle del Festival de Música Antiga dels Pirineus. Els dos municipis han decidit adherir-se a la iniciativa i oferir espais on fer els concerts i activitats complementàries.

Des de l’organització del Festival de Música Antiga dels Pirineus s’ofereixen paquets turístics de concert més allotjament a diferents municipis, una forma per incentivar les visites a la zona i enllaçar-ho amb la cultura musical pirinenca.

El Festival de Música Antiga dels Pirineus se celebrarà del 3 de juliol al 30 d’agost en diferents municipis pirinencs.

Parlen al vídeo: MERITXELL RAMON, Regidora turisme Vall de Boí MARIA JOSÉ ERTA, Alcaldessa de Vilaller –