Quantcast

La Cerdanya, 12 de gener 2016: EL COMERÇ FA UN BALANÇ POSITIU DEL NADAL

Els comerciants de Puigcerdà fan un balanç força positiu de la campanya de Nadal, una de les èpoques amb més afluència de visitants. En línies generals, el nivell de vendes registrades ha estat lleugerament superior al de l’any passat, tot i que els establiments de roba d’abric i d’articles d’hivern, com ara les jaquetes o el material d’esquí, ho han tingut més complicat degut a les temperatures suaus que han acompanyat aquestes festes.

Des de l’associació de comerç de la vila esperen l’arribada de les nevades que, segons creuen, ajudaran a incentivar el comerç durant la resta de la campanya d’hivern.

Des de l’entitat asseguren que la recent obertura de nous comerços al nucli de la vila és molt positiva ja que demostra una lleu recuperació econòmica. Actualment, Puigcerdà compta amb unes 200 botigues, gairebé la meitat de les quals formen part de l’associació de comerciants

Parlen al vídeo: MARTA RUFIANDIS, REGIDORA COMERÇ PUIGCERDÀ