Quantcast

Luis Enrique agraeix el premi a la FIFA

Luis Enrique s'ha mostrat content i agraït pel premi de millor entrenador concedit per la FIFA i ha assegurat que a Messi li queden encara molts pilotes de or per aconseguir.

Pel tècnic asturià l'astre argentí té molta corda per davant a partir de la idea col·lectiva del joc blaugrana . El proper dia 24 de juny Messi complirà 29 anys.

Luis Enrique ha afegit, en clara al·lusió Busquets i Piqué , que ha notat a faltar alguns dels seus jugadors entre els premiats a la gala d'ahir. Van ser 4 els jugadors que van integrar l'11 ideal, els mateixos que va col·locar el Reial Madrid, en un any, el 2015, on el FC Barcelona va aconseguir cinc títols. < / p>

Pel que fa al tercer derbi de la temporada, Luis Enrique ha advertit que espera que l'Espanyol pressioni més amunt tot i que " nosaltres anirem a pel partit com sempre".

Sobre la hipotètica baixa de Piqué , Luis Enrique ha explicat que si decideix que no jugui en cap cas serà per raons extraesportives.

De la seva trobada amb l'entrenador romanès blanquiazu l, Constantin Galca, el tècnic asturià ha deixat clar que "si això ajuda a calmar qualsevol brot de violència estem encantats". Luis Enrique ha afegit que no sap si això va a servir d'alguna cosa.

Per als blaugranes el més important ha de succeir en el terreny de joc i el que hagi passat en altres trobades no és res que no hagi succeït en infinitat de trobades.

Des de l'Espanyol, el seu president, Joan Collet, ja ha avisat a l'afició que en el cas que es llancin objectes o proliferin crits racistes o insults el camp o de Cornellà-el Prat pot ser clausurat.

A l'esportivitat que ha demanat el màxim responsable de l'Espanyol s'ha sumat Galca demanant que es pugui veure un bon partit de la tornada dels vuitens de final de la copa del rei. < / p>

El Barça va a Cornellà-el Prat amb tres gols d'avantatge. Dissabte passat, davant el Granada, va reservar alguns dels seus titulare s per a la cita copera de demà.