Quantcast

Carmen Machi es posa a la pell d'Helena de Troia

A partir del 19 de gener l'actriu Carmen Machi representarà a Barcelona l'obra Judici a una guineu. Machi es posa a la pell d'Helena de Troia dura nt dues úniques setmanes al teatre Goya de Barcelona.

El teatre Goya presenta Judici a una guineu, un monòleg apassionat i intens sobre Helena de Troia, escrit i dirigit per Miguel del Arco, un dels dramaturgs més prolífics del panorama teatral. Machi interpreta aquest drama que no ha passat inadvertit per la crítica

Des de la seva estrena el 19 d'agost del 2011 en el marc del Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mèrida, Judici a una guineu s'ha representat en 150 ocasions i ha estat vist per més de 50.000 espectadors.

Des de dimarts vinent Machi es posa en la pell d'Helena de Troia, la dona a qui s'acusa d'haver desencadenad o la guerra antiga més famosa.

Segons el dramaturg i director del muntatge , Miguel del Arco , Helena de Troia és una de les dones més menystingudes de tots els temps. En aquest monòleg reclama el dret a escollir les paraules que conformen la seva història.

El monòleg reivindica la figura de Helena de Troia i serveix a Carmen Machi per desplegar tot un ventall de matisos que és capaç.

Mentrestant, al teatre Goya es pot veure encara el musical 73 Raons per Deixar-te.

Després de 9 setmanes en cartell, 73 Raons per Deixar-se't s'acomiada l'escenari del Goya. El musical de nova creació signat per Guillem Clua i Jordi Cornudella , estrenat en el marc del Temporada Alta d'aquest any, ha estat vist per més de 12.000 espectadors.

Queden 6 funcions per gaudir d'aquest musical sobre les relacions de parella, l'amor i el desamor, interpretat po r Alex Casanovas, Mercè Martínez, Mone Teruel i Marc Pujol.

L'actor català < strong> Joan Pera donarà vida al avar de Molière a partir del 9 de febrer. Pera abandona la faceta de còmic per interpretar l'avar més famós de Molière sota la direcció de Josep Maria Mestres, amb versió de Sergi Belbel.