Quantcast

GHVIP: El desafortunat comentari d'Alejandro Julián Contreras Jr. sobre la seva mare

Els concursants de 'Gran Hermano VIP 4' comencen a tenir els seus primers frecs a Guadalix de la Serra. Segur que alguns d'ells ja s'han oblidat de les càmeres, ja que en cas contrari tractarien de cuidar les seves paraules de cara a com puguin ser vistes a l'exterior. Un d'ells és Alejandro Nieto , que en les últimes hores va realitzar un desafortunat i polèmic comentari.

El Míster conversava al costat d'altres dels seus companys, inclòs Julián Contreras Jr., sobre la importància dels diners. Segons recull 'Formula TV', el fill petit de Carmina Ordóñez no va dubtar a assegurar que no dóna la felicitat "però la compra" perfectament en algunes ocasions. Al seu sinceritat, Alejandro Nieto no va dubtar a posar sobre la taula la seva polèmica pregunta: "Tu què prefereixes, els diners o que estigui aquí la teva mare?".

La resta de participants presents en la conversa no van dubtar a recriminar-li ja el frívol comentari, portant-li a penedir immediatament . Per això, Alejandro Nieto va voler demanar-li disculpes a Julián Contreras Jr.

Per sort per a Alejandro Nieto, si els seus companys decideixen castigar el seu comentari aquest dijous a les primeres nominacions, el míster podria salvar-se gràcies al privilegi obtingut el passat diumenge al joc de recompensa.