Quantcast

Foment aposta pel diàleg entre els governs

La Patronal catalana desitja que el nou mandat de Puigdemont se sustenti en el diàleg, la negociació i el pacte amb els múltiples sectors de la societat catalana i amb el govern de l'Estat. < / strong>

Foment del Treball ha valorat el perfil de polític il·lustrat del president Puigdemont així com la seva capacitat contrastada en la gestió dels assumptes públics.

La Patronal catalana considera que Puigdemont pot superar el repte d'incardinar la seva visió d'una Girona d'serveis amb la Barcelona económic ai la Catalunya industrial . < / p>

Foment esper a la configuració immediata d'un govern sòlid i estable que sustenti el seu exercici en la més àmplia possible de les majories parlamentàries i amb accions orientades a la consolidació de la recuperació econòmica.

Per tot això, la Patronal conclou que resulta indispensable l'aprovació al més aviat possible d'uns pressupostos que permetin sortir de la transitorietat actual. També considera indispensable que el nou govern garanteixi la seguretat jurídica de les seves actuacions.

Foment reclama també que el nou govern català concreti el més aviat possible el seu programa de polítiques per impulsar l'activitat econòmica i empresarial de Catalunya, que no ha estat prou expliqueu a en la sessió d'investidura del nou president.

Foment entén que és imprescindible l'aplicació d'un programa que garanteixi l'activitat econòmica i permit a així la lluita contra l'elevada taxa d'atur .

La Patronal catalana considera prioritari que l'acció del Govern se centri sobretot en fer de Catalunya el territori més innovador i dinàmic del sud d'Europa i, més àmpliament, una de les economies més pròsperes del continent .

Per tot, recorda les propostes que ja va fer arribar als principals grups polítics abans del 27 de desembre i que s'agrupen en la necessitat d'una fiscalitat més competitiva, un increment sostingut de les inversions en infraestructures per part de la Generalitat, però també de l'Estat, un marc jurídic i regulador segur i estable i, també, avançar cap a la màxima eficiència de l'administració pública a través de la simplificació de la normativa i la reducció de la seva pròpia estructura