Quantcast

La dona que va matar un home i li va guardar al congelador assegura que abusava d'ella

Fonts de la investigació han explicat als periodistes que les dades de la mort de l'home, de 62 anys, són "objectius" i estan recollits en l'autòpsia practicada al cadàver.

Les mateixes fonts han afegit que la dona, de 44 anys i amb l'ull esquerre amb un gran hematoma, s'ha limitat a reiterar en la seva declaració d'avui davant del jutge d'instrucció 4 de Sevilla, Francisco de Asís Molina, que no recordava res perquè estava beguda a el moment dels fets.

En la seva compareixença judicial, la dona ha ratificat la declaració que va prestar voluntàriament davant la Policia dissabte passat, quan va confessar que havia matat un home perquè li assetjava sexualment < / strong> i li havia ficat en un congelador de la gelateria que regenta.