Quantcast

Tarragona se suma a les ciutats que permeten pagar el parquímetre a través del telèfon mòbil

ACN Tarragona.-Des d'aquest dimarts ja és possible pagar el parquímetre a través del telèfon mòbil a Tarragona. L'aplicació Telpark engloba les 5.129 places d'aparcament regulat en superfície existents a la ciutat. La tinent d'alcalde i presidenta d'Aparcaments Municipals, Begoña Floria, ha subratllat que el sistema aportarà comoditat a l'usuari, que podrà realitzar els pagaments o, si cal, anul·lar denúncies, sense necessitat d'adreçar-se a un parquímetre. La mesura s'emmarca en un paquet de millores que s'implementaran enguany, entre les quals destaca la renovació tecnològica de tot el sistema de control d'accés i de pagament als aparcaments soterrats municipals. També es preveu implementar la tramitació electrònica dels abonaments i targetes per a residents. El conjunt d'actuacions suposaran una inversió d'1,2 MEUR.