Quantcast

Així és Marcela Topor, la dona de Carles Puigdemont

El nom de Carles Puigdemont està sonant amb força en els últims dies i no és per menys, és el nou president de la Generalitat de Catalunya, encara que també està cridant molt l'atenció la seva dona, una periodista romanesa anomenada Marcela Topor de la qual no s'ha parat de parlar en les xarxes socials.

Topor és una periodista que treballa en 'Catalonia Today', pertanyent al grup 'El Punt Avui' que va fundar Puigdemont a 2004, i té un programa en anglès on entrevista a estrangers que resideixen a Catalunya.

Els dos es van conèixer l'any 1998 durant el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona i és que la bellesa de la romanesa no va passar desapercebuda per al català. La parella parla tres idiomes, a més de castellà i català, que són anglès, francès i romanès. La primera dama se sent catalana, és més, és tan independentista com el seu marit, i ja és dir. Anem, una combinació perfecta.

Marcela Topor no ha passat desapercebuda per als mitjans després de plantar-un apassionat petó a la seva marit a la boca just després de la seva investidura com a president , i és que sembla que serà la seva mà dreta en tot.