Quantcast

GHVIP: Carlos Lozano y Rosa Benito discuten y rompen su relación

Carlos Lozano ha arribat a ' Gran Germà VIP ' trepitjant molt fort i amb ganes de bronca. Si fa menys de dos dies gairebé arriba a les mans amb el petit Nicolás , ha tornat a protagonitzar una altra bronca, però aquesta vegada amb Rosa Benito , a Tot i que semblava que hi havia bona sintonia entre tots dos.

Des que van arribar a Guadalix van decidir dormir molt junts a la casa, però a la col·laboradora de 'Sálvame' no li ha fet cap gràcia que el presentador assalti la nevera cada vegada que li sembla i es queixi que ho facin els seus companys. "Sembla mentida que tu ho diguis quan no pares de menjar galetes i kiwis" , li ha dit Benito .

El presentador no s'ha quedat callat i ha anat més enllà . "Digues-m'ho a la cara, que t'agrada molt parlar per darrere" , li ha dit. Finalment, Lozano ha demanat que li canviïn de llit perquè no vol estar a prop seu. "Em fa mal rotllo. Amb la Rosa no vaig a parlar més, li diré hola i adéu", ha sentenciat el presentador, que ha afegit un enemic més a la seva llista.