Quantcast

Demanen que el planeta Mart passi a dir David Bowie

Pot ser que el nom de David Bowie passi a formar part dels llibres de text a l'escola. Dels llibres de ciències: un petición al Regne Unit reclama a la Unió Astronòmica Internacional que canviï el nom del planeta Mart pel David Bowie.

Es tractaria així d'homenatjar un artista que va destacar, entre altres coses, pel seu interès pels cels. " David Bowie ha inspirat a milions de persones amb el seu art i la seva música, en la qual subratlla especialment la seva fascinació amb l'espai, els planetes o la vida extraterrestre. Gràcies a la seva influència i atracció per l'espai ha dirigit a seguidors i fans durant dècades a mirar cap amunt. Ha conduït a la gent a mirar les estrelles i la nit al cel, a obrir les seves ments per pensar més enllà, astronòmicament ".

La petició l'han signat ja prop de 500 persones.