Quantcast

Mor el pare de Pablo Motos i Alejandro Sanz li fa costat en directe

Semblava un dia qualsevol a 'El Hormiguero'. Les bromes, les formigues, els experiments, l'entrevista distesa amb un convidat de primera, Alejandro Sanz. I, però, era un dia molt difícil: havia mort el pare de Pablo Motos.

Només al final del programa, un emotiu gest del cantant va posar a l'audiència sobre avís . A punt de tancar per fer el pas a l'estrena de 'Casats a primera vista', Sanz va agafar del braç a Pablo motos i li va dir: "Sé que ha estat un dia dur. El cap estarà orgulls", va dir mirant al cel ja abans de fondre amb ell en una abraçada.

De seguida les xarxes socials van comentar la notícia, que era confirmada per Julia Otero, amiga i mentora de Pablo Motos. Les condol i els missatges de suport han estat nombrosos en les xarxes.

Pel que sembla, el pare de Pablo Motos patia una malaltia, i va morir el passat diumenge a València.

AlejandroSanz tan bell … increïblement #pablomotos !!! els meus respectes totals … Admirable & # 128.591; & # 128.591; pic.twitter.com/S1GJq7GfT7

& mdash; Vivitiny Castle (SiempreVivitiny) 12 gener 2016

Pablo Motos a demostrat ser 1 gran professional, el xou ha de continuar, x molt q faci mal, té al seu equip de El_Hormiguero < / a> ia nosaltres.

& mdash; Patricia (patricalata) 12 gener 2016

Com va dir AlejandroSanz #pablomotos teu pare estarà orgullós de tu allà on estigui & # 128.079; & # 128.079; & # 128536;

& mdash; MaiteyPaco bústia (maiteypaco) 12 gener 2016