Quantcast

Presentadores que van provar sort com a actrius … i viceversa

-

1
Es pot ser presentadora i actriu a la vegada? És possible i alhora eficaç per a les cadenes que Dan

Es pot ser presentadora i actriu a la vegada? És possible i alhora eficaç per a les cadenes que Dani Rovira dirigeixi la gala dels Goya i sigui un dels actors més reconeguts del cinema espanyol gràcies a 'Vuit cognoms bascos' o 'B & B'. La realitat ens demostra que sí. En el món televisiu, la diferència entre presentar i actuar està representada per una prima línia que han estat capaços de superar (amb major i menor encert) molts personatges coneguts per al gran públic. A continuació, repassem aquest llistat de presentadors i presentadors que van provar fortuna com a actors i actrius … i viceversa! (no, tranquils que no té res a veure amb el programa de Telecinco que presenta Enma García). Alexandra Jiménez Un dels exemples més evidents del pas d'actriu a presentadora el representa Alexandra Jiménez. La aragonesa es va donar a conèixer a l'audiència amb el seu paper de 'Àfrica' a 'Los Serrano', treball que li va servir per rebre altres ofertes per treballar a la petita pantalla en sèries com 'La família Mata' i pel·lícules com 'Spanish Movie '. Després d'un llarg currículum de pel·lícules, laSexta va decidir donar-li una oportunitat i decidir que fos la substituta ideal per Eva Hache. Des 2015, Alexandra Jiménez presenta 'El club de la comèdia', on no acaba de convèncer els seguidors del format però que ha demostrat que els monòlegs sí que són la seva.

Atrás