Quantcast

El petit Nicolás, protagonista de GH VIP

-

1
Hi pot haver molts motius que justifiquin que Espanya sigui el país amb més edicions de Gran Herman

Hi pot haver molts motius que justifiquin que Espanya sigui el país amb més edicions de Gran Hermano. Però un d'ells és sens dubte el càsting de concursants que els responsables del format dissenyen en cada ocasió amb la màxima cura i no poques dosis de malícia. En aquesta ocasió GH VIP ha donat la campanada en fitxar al 'petit Nicolás'. Aquest jove, que amb tan sols 20 anys va aconseguir enganyar a tot el món i fer-se amb les figures més destacades dels cercles de poder, forma ja part de la crònica de l'esperpent patri. A l'espera que surti el judici pel delicte d'injúries del qual l'acusa el CNI, el jove pensava presentar-se com a candidat independent al Senat. No obstant això, la casa de Gran Germà li ha semblat al final més interessant … O més rendible. Vol que li diguin Fran: Des el principi Francisco Nicolás s'ha resistit a ser aquest personatge que tots coneixen. De fet, vol que li diguin Fran, i diu voler aprofitar el reality perquè la gent el conegui tal com és, i no com se li ha descrit. “Al final l'únic format que permet saber com ets és Gran Hermano, que et graven 24 hores durant set dies”, va dir el dia de la seva entrada.

Atrás