Quantcast

Les dones que no van aconseguir conquistar a Leonardo DiCaprio

-

1
Leonardo DiCaprio és, sens dubte, un dels grans actors de Hollywood . Però no només és conegut p

Leonardo DiCaprio és, sens dubte, un dels grans actors de Hollywood . Però no només és conegut per la seva interpretació, sinó que també destaca per les seves històries d'amor . I és que una altra cosa no, però en l'amor ha estat més que afortunat … No ha tingut problemes en anar de noia en noia, i és que totes semblen caure rendides als seus peus . Ell sempre se les busca models, guapes i rosses. Això sí, fins al moment cap d'elles ha conquistat el seu cor. Repassem les seves històries d'amor més sonades . Bridget Hall La model Bridget Hall va ser una de les primeres dones en conquerir el cor de DiCaprio. En aquesta època tots dos eren uns autèntics adolescents, i així va ser com van viure la seva història d'amor. I és que tot i ser vistos en moltes i molt nombroses ocasions, cap dels dos protagonistes van confirmar ni desmentir res, deixant en dubte si el seu era un romanç o no. I és que si la bellesa d'Hall era una de les coses per les quals destacava, podem dir que no ha estat l'única. DiCaprio no s'ha anat amb la primera que ha passat per la seva banda, ja que sempre se les ha buscat maques, autèntiques belleses. No sabem quin va ser el motiu de la ruptura, però pot ser que l'èxit que va començar a tenir l'actor en aquests anys tingués alguna cosa a veure. Bridget es quedava així en la primera que ho va intentar però no ho va aconseguir.

Atrás