Quantcast

Alt Urgell, 11 de gener 2016: EL CADÍ LA SEU GUANYA EL DERBI PER LA MÍNIMA

El Cadí La Seu s'ha imposat per la mínima al derbi català de la Lliga Femenina davant de l'Spar-Citylift Girona. El resultat final 68-69 no reflexa però com va anar el partit per les urgellenques ja que van dominar l'electrònic durant gran part del matx.

De fet, el Cadí la Seu va acabar el primer quart davant al marcador per 14 a 22 i va arribar al descans del partit amb un avantatge de 9 punts, 29-38.

Va ser a partir del tercer quart quan les gironines van començar a entrar al partit i van retallar distàncies al marcador. El Cadí La Seu només guanyava de 4 punts just abans que donés inici l'últim quart.

Les jugadores de Joan Carles Pié van haver de patir fins al final per aconseguir una victòria a Fontajau.

El partit va tenir emoció fins a l'últim segon, aquesta jugada de Givens just abans del final podia haver donat la victòria al Girona. Al final, però, victòria de prestigi pel Cadí La Seu que segueix sisè a la classificació.

Parlen al vídeo: JOAN CARLES PIÉ, Entrenador Cadí La Seu