Quantcast

Li diagnostiquen un trastorn pel qual sempre arriba tard

Segur que tens algun amic o familiar que es caracteritza per arribar tard a totes les cites. Problemes amb el trànsit, un contratemps d'última hora o simplement una mala organització poden portar-nos a ser impuntuals, però hi ha persones que sembla que no poden evitar fer-nos esperar com a mínim durant uns minuts.

< p> Doncs bé, encara que resulti estrany, pot ser que darrere de les desenes d'hores acumulades fent esperar es trobi un trastorn conegut com 'llegatardismo' que ja ha estat diagnosticat per un metge. Almenys així ha passat a Escòcia, on Jim Dunbar mai aconsegueix ser puntual per una alteració cerebral.

Es pot dir que Jim Dunbar és impuntual per naturalesa, ja que el seu cervell no és capaç d'assimilar quant temps transcorre mentre realitza una activitat . Això es tradueix, per exemple, en què li resulta impossible estimar quant triga a arribar al punt de trobada. Segons confessa al diari 'Evening Telegraph', per aquesta raó ha arribat a perdre diverses ocupacions i fins i tot a trencar amb alguna de les seves parelles.

Jim Dunbar assegura que se sent alleujat al saber que el seu impuntualitat respon a un trastorn crònic i que ara podran entendre'l millor els seus familiars i amics.