Quantcast

Linsday Lohan escup a la cara un cambrer negre a Manhattan

Lindsay Lohan ha protagonitzat en un bar de Manhattan un incident que ha mostrat la seva xenofòbia i que ha provocat la ira d'un gran nombre d'usuaris de les xarxes socials. La revista 'OK Magacine' acusa l'actriu d'haver tingut una forta discussió amb un cambrer negre al que li va escopir a la cara i va començar a imitar-lo amb un accent africà en senyal de burla.

"Això és Nova York, tu no ets d'aquí", li recriminava Lohan una i altra vegada. Pel que sembla, el conflicte es va produir després que l'actriu i la seva germana Ali, amb la qual anava acompanyada, van entrar al local per anar al bany sense consumir res . Allà es van tirar més de 20 minuts, provocant una llarga cua entre els clients.

Això va provocar l'entrada en acció del jove de color negre, qui els va demanar educadament que sortissin d'allà. L'actriu i el seu germà van començar a cridar , donant la nota i fent ganyotes i gestos ofensius a la resta de clients, segons assegura 'OK Magacine', abans de sortir pel seu propi peu del recinte.

No contenta amb l'espectacle mostrat, Lindsay Lohan va decidir donar la xivatada del que ha passat a un amic, el qual va acudir uns minuts més tard del succés al local per amenaçar al noi. Finalment, un grup d'agents policials es va haver de personar al bar per evitar mals majors després de la provocació en tota regla que va cometre aquell dia la jove model. Quin espectacle!