Quantcast

La cambra de comerç dóna suport a les empreses catalanes del sector mèdic

La Cambra de Comerç de Barcelona ha conduït a diverses empreses del sector de les tecnologies mèdiques a la Fira Mèdica COMPAMED de Dusseldorf on ha aconseguiu o fins a 28 oportunitats de negoci

El sector de Tecnologies de la Salut a Catalunya suma més de 300 empreses, amb una facturació superior als 3.600 milions d'euros i ocupa prop de 15 treballadors. < / strong>

Aquestes són les dades de l'últim estudi publicat p or l'Agència de la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat. Moltes d'aquestes empreses troben una sortida dels seus productes amb la subcontractació, que en la majoria de les ocasions pot arribar gràcies a la internacionalització.

Segons el mateix estudi, el mercat mundial de les tecnologies de la salut té un volum de 200.000 milions d'euros i creix un 4% anualment.

Paral·lelament , la Cambra de Barcelona ofereix a les empreses entrar a la Borsa de Subcontractació, un servei integrat en la xarxa nacional de Borses de Subcontractació Industrial per ajudar a la petita ia la mitjana empresa subcontractista a internacionalitzar seva activitat, especialment a Europa, on es troba el seu mercat tradicional.

Les empreses que van acudir a la Fira de les tecnologies mèdiques més gran del món de la mà de la Cambra de comerç de Barcelona van poder comprovar que el sector obre moltes oportunitats de negoci als subcontractistes, que en aquesta ocasió van obtenir 28 oportunitats de negoci en l'àrea de la Fira COMPAMED, dedicada exclusivament ea la subcontractació industrial mèdica. < / strong>

En aquest 2016, s'estima que es presentaran 4.950 expositors i una estimació de 125.000 visitants.

L a Cambra de Comerç de Barcelona de comú acord amb la resta de cambres catalanes ha emès un comunicat en el qual es mostra expectant sobre l'acció de govern català un cop es va consumar la sessió de investidur a al Parlament de Catalunya. < / strong>

Les Cambres catalanes mostren el seu respecte a la decisió de les urnes i als pactes entre les diferents formacions polítiques que han conclòs amb la configuració d'aquest executiu independentista.