Quantcast

El Atleti es fa ferm en el liderat

La Lliga espanyola encara ha d'esperar per coronar el seu campió hivernal. Això sí, l'Atlètic de Madrid segueix en tot l'alt , amb dos punts d'avantatge sobre el Barcelona, ??però aquest ha de recuperar el partit ajornat per la seva exitosa participació al Mundial de Clubs. El jugarà el 17 de febrer, en camp de l'Sporting de Gijón.

Mentrestant, l'Atlètic de Madrid va tancar la primera volta "en gran". Es va imposar al Reial Celta de Vigo (0- 2) en un partit que, en els dies previs, va estar prop de ajornar per les torrencials pluges caigudes a Galícia, però que sobre la gespa va ser dominat, controlat i guanyat pel conjunt del "Cholo" Simeone.

Un notable partit del conjunt madrileny, que va signar els seus gols a la segona meitat, amb el francès Griezmann (m.50) i el belga Carrasco (m.80).

El Barcelona, el dissabte, va golejar el Granada (4-0), donant-se un festí, amb tres gols d'un Leo Messi que, amb això, es va emportar la pilota del partit, igual que tot fa indicar que aquest dilluns es farà amb la "Pilota d'Or 2015 FIFA" . El gol restant va ser obra del brasiler Neymar, que segueix de dolç.

A quatre punts de l'Atlètic de Madrid està la seva "etern rival", el Reial Madrid. S'estrenava el francès Zinedine Zidane com a nou tècnic, després de la destitució a la setmana de Rafa Benítez, i no va poder ser millor el seu debut.

A la il·lusió generada aquests dies pel seu nomenament, va unir davant el Deportivo Coruña la golejada (5-0) i moments de bon joc. El gal·lès Bale es va fer amb la pilota a marcar tres gols, mentre que el francès Karim Benzema va anotar els altres dos. Cristiano Ronaldo, malgrat intentar-ho i tenir ocasions, se'n va anar de buit.