Quantcast

Carles Puigdemont, sobre Rajoy: "Fa declaracions en funcions"

A la seva sortida del ple en què ha oficialitzat la seva renúncia a l'alcaldia de Girona abans de prendre possessió demà com a president, Puigdemont ha atès al mitjans de comunicació i, preguntat sobre les afirmacions d'ahir Rajoy, ha insistit que no li interessa "el que digui un projecte que s'acaba".

" M'interessa el que digui el projecte que hagi de venir si és que ha de venir algun, perquè de moment els deures que hem fet a Catalunya a Espanya encara no els han fet ", ha assenyalat el nou president de la Generalitat.

COMIAT DE L'ALCALDIA DE GIRONA

El nou president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha oficialitzat avui la seva renúncia a l'alcaldia de Girona, que ha estat aprovada pel ple del consistori en una sessió extraordinària i urgent i en què ha reivindicat el municipalisme com "la veritable escola de la política".

Unes 250 persones, entre elles consellers en funcions com Santi Vila, Irene Rigau i Meritxell Borràs, han acudit a la seu de l'ajuntament per fer costat a Puigdemont, que ha assegurat que la seva experiència municipalista s'apreciarà en el seu mandat al capdavant de la Generalitat.

El nou president català ha dit que la cordialitat que li han manifestat els representants dels diferents grups municipals en el seu comiat és un exemple que " no és veritat que, en aquest país, les diferències polítiques divideixin ".