Quantcast

Pedro Sánchez manté el seu 'no' a Rajoy tot i el desafiament de Catalunya

Pedro Sánchez ha reiterat aquest matí en una entrevista de la Cadena Ser la seva aposta per construir una majoria alternativa. A pesa de que la constitució d'un nou Govern a Catalunya decidit a emprendre el projecte separatista ha fet créixer les pressions sobre el PSOE, Sánchez ha renunciat a facilitar la investidura de Mariano Rajoy.

Segons la seva opinió " quatre anys més " agreujarien al confrontació en lloc de solucionar-la. En lloc d'això, en la seva opinió, és " més urgent que mai propiciar un canvi " perquè " s'obri una nova etapa de reformes, de diàleg, de negociació " . Referent a això Sánchez creu que és necessària una reforma de la Constitució per a " superar d'una vegada per totes " el problema català.

Sánchez, que s'ha dirigit explícitament a Ciutadans i Podem, s'ha mostrat convençut que és possible aconseguir una entesa entre les forces alternatives i, al mateix temps, respectar el marc constitucional.