Quantcast

La CUP, sobre la negociació amb JxSí: "Ens van dir que el cap d'un israelià valia per deu de palestins"

Per a la número de l'CUP al Parlament de Catalunya, Anna Gabriel, la CUP ha hehco el que havia de fer. Així ho ha defensat en declaracions a Rac 1, on ah assegurat que l'prioritats per a la seva formació era investir un president que no estigués identificat amb etapes anteriors. Segons Gabriel a Puigdemont " no és identificat amb el puyolismo ".

I afegia: " Ara podem demostrar que el procés és un moviment col·lectiu (. ..) el procés no és Artur Mas ".

Gabriel també ha revelat alguns detalls de les converses mantingudes fins a última hora entre Junts Pel Sí i la CUP, en què els van dir que "el cap d'un israelià – en referència a Artur Mas – vàlua pel cap de deu palestins – en referència a la CUP". Gabriel ha definit aquest moment com un dels més agres i ofensius de la negociació. "Si s'haguessin pogut gravar les converses, s'hauria vist qui era bel·ligerant amb qui".

Tot i les crítiques Gabriel ha defensat l'acord i ha defensat que la CUP " no ha perdut la dignitat ".