Quantcast

GH VIP: Laura Matamoros: "Em fa mal que el meu pare no doni la cara per qui l'ha de donar"

Laura Matamoros s'ha obert al confessionari i ha explicat per què el seu pare la té tan decebuda.

Després d'una tirada de cartes en al qual el famosos vident li va dir que una tercera persona els mantenia separats , Laura Matamoros no ha pogut més, i s'ha desfet en llàgrimes al confessionari.

Pel que sembla, això és el que sempre ha sospitat i li han explicat: que la mala relació amb el seu pare responia a les influències de tercers. " És molt dur veure que el teu pare canvia d'aquesta manera, que permet el que permet, i sobretot és dur veure que no és feliç ".

< p> Des del plató, Makoke, l'actual parella de Kiko Matamoros, s'ha mostrat sorpresa per la " animadversió " de Laura cap a ella, quan pensava que tenien una bona relació, especialment després d'haver conviscut durant el últim any.

Una de les queixes de Laura és que el tracte que reben ella i els seus altres germans és totalment diferent i, com no podia ser d'una altra manera, això mina la seva relació amb Javier Tudela, fill de Makoke i també concursant a la casa, amb qui les espurnes estan a flor de pell.