Quantcast

Kaley Cuoco plora la mort del seu gos Chester

Kaley Cuoco està passant per una mala ratxa. Des que l'actriu es separés del seu marit, el tennista Ryan Sweeting, el món només li està donant males notícies. La passada setmana, la intèrpret de Penny a 'The Big Bang Theory', va veure com Petey, un encreuament de chihuahua i dachsund amb el que portava des que era una nena, moria tràgicament.

Aquest divendres, l'actriu nord-americana ha rebut un nou cop que ha decidit compartir amb els seus seguidors a les xarxes socials. "No ha estat una gran setmana per a ells però he de dir que dolç Chester ha mort . Nosaltres vam rescatar a aquests àngels a cegues i no tenen ni idea de quins són els problemes que poden tenir" < / em>, assenyala Cuoco, visiblement trist després d'anunciar la mort del seu altre gos.

L'actriu ha volgut agrair a Chester tots els moments viscuts, des del primer dia que el gos va ser adoptat en l'associació de Paw Works el passat mes de novembre. "Dormia a la meva dreta cada nit i em seguia per tota la casa. Em volia a mi i els que em volien", explica.

Esperem que el treball, almenys, serveixi a Kaley Cuoco per superar aquests moments tan difícils i que segurament aconsegueixi somriure, ja que es tracta d'una persona molt enèrgica i amb molt positivisme.