Quantcast

El polèmic sandvitx que dóna un menjador als nens que no paguen la quota

Un grup d'alumnes del col·legi Kokomo d'Indiana (Estats Units) viu des de fa setmanes un comportament menyspreable des de la direcció del centre pels deutes insignificants dels seus pares amb la quota del menjador.

Des del col·legi han decidit crear un esmorzar alternatiu per als nens els pares no han pagat la quota, donant-los per menjar un sandvitx qualificat pels joves a Facebook com el de " la vergonya ", que inclou dues llesques de pa de motlle i don talls de formatge fos, molt diferent al que es mengen la resta d'alumnes.

Segons asseguren els mateixos afectats a 'El Comerç', els responsables del menjador no dubten a cridar als nens "morosos" davant dels seus companys, recriminant-els impagaments i la necessitat que solucionin el deute amb el col·legi perquè segueixin menjant.

Un dels joves ha compartit la seva història, assenyalant que els seus pares no van poder pagar un mes els $ 25,60 (una mica més de 20 euros) de la quota mensual i que la responsable de la cafeteria li va dir que "o pagaven o el menjador s'anava en orris".

Des del col·legi Kokomo han assenyalat que són més de 500 nens els que no han abonat la quota de menjador i que encara és una mesura insolidària no té més remei que seguir amb ella perquè no "arriben econòmicament". Això sí, han volgut demanar disculpes si algú si sent ofès amb aquesta decisió.