Quantcast

El rei Felip VI sorprèn al 'cantar' el bolero 'Tinc'

T'esperaves al rei Felip VI cantant el bolero 'Tinc' de veritat? Sentim comunicar-te que aquest document que esperaves realment no existeix. El que sí que està revolucionant les xarxes socials és el magnífic muntatge d'Iván Lagarto, un conegut artista , a YouTube que supera les 160.000 reproduccions i en què el monarca simula interpretar el tema amb el seu discurs de Nit de Nadal.

A les imatges es pot apreciar com Lagarto utilitza alguns dels missatges claus de Felip VI per muntar la cançó, la qual ha rebut molts "elogis "en les xarxes socials. L'artista assegura que s'ha ajudat d'Autotune, un programa d'edició, per a aquesta "obra d'art", com qualifica un internauta.

Iván Lagarto és expert en la matèria, ja que l'any passat el mix del "caloret" de Rita Barberá , la que va ser alcaldessa de València, també va ser muntat per ell. I té un llarg currículum: Pablo Iglesias, Ada Colau, Barack Obama … Un no parar!