Quantcast

Lamar Odom deixa l'hospital i és traslladat a un centre de rehabilitació

Lamar Odom veu la llum després d'estar un llarg temps en un túnel sense sortida. Després d'haver estat a punt de morir després de ser trobat inconscient en un bordell de Nevada per una forta sobredosi d'alcohol i drogues, l'exjugador de bàsquet ha estat donat d'alta de l'hospital de Los Angeles en el qual portava ingressat els tres últims mesos.

Segons informen els mitjans locals, Odom serà traslladat en les pròximes hores a un centre de rehabilitació de Malibú per a poder desintoxicar el seu cos dels estupefaents consumits en els últims mesos i que pugui assimilar de millor manera les seqüeles físiques que han provocat aquestes en la seva persona.

Khloe Kardashian, germana de la coneguda 'celeb', s'ha convertit en el suport fonamental perquè Odom sortís d'aquesta situació tan crítica. Primer, va paralitzar la demanda de divorci vigent per "estar al seu costat" en els moments tan difícils que ha hagut d'afrontar i després ha pagat les despeses de manutenció de l'hospital i ha estat l'encarregada de buscar un lloc proper a la habitatge de la parella perquè pugui acudir a la rehabilitació.

Aquest acostament de Khloe l'exjugador dels Lakers no té res a veure amb la seva història d'amor, la qual sembla "acabada", segons assenyalen portals nord-americans. La mateixa celebritie així ho ha reiterat en nombroses ocasions.