Quantcast

Mark Zuckerberg dóna suport a la vacunació infantil amb una foto de la seva filla

El debat de "vacunes sí" o "vacunes no" també arriba als més famosos del lloc. Mark Zuckerberg, fundador de Facebook, ha pres la decisió amb la seva dona, Priscilla Chan, de portar a la seva filla al metge per així poder prevenir malalties greus, tal com assegura gran part de la població i obviant les recomanacions d'altres que diuen que els efectes secundaris poden ser letals per als més petits.

Zuckerberg ha publicat una fotografia al seu compte personal en què apareix amb la petita en una llitera. "Visita al metge! 'Temps per a les vacunes!" , assenyala el jove davant l'atenta mirada de la seva filla Max.

La imatge ha tingut una gran repercussió a les xarxes socials, especialment als Estats Units, lloc on la polèmica de les vacunes és realment intens. Un comentari d'una pediatra ha estat molt significatiu i emotiu per a gran part dels usuaris de Facebook, a l'assegurar que "feia una gran feina al fer públic que una figura tan important com ell decidia decantar així", cosa que en la seva opinió, a causa de el seu reconeixement social "ajudarà a molta gent".