Quantcast

Zidane s'estrena amb una contundent victòria davant el Depor (5-0)

A entrenador nou, victòria segura. El Reial Madrid ha complert amb la dita en l'estrena de Zinedine Zidane a la banqueta. Malgrat que el joc de l'equip blanc no ha estat excels, el conjunt madridista ha mostrat una altra actitud, especialment en intensitat, cosa que ha provocat la seva victòria per 5-0 davant el Deportivo de la Corunya , potser massa voluminosa pel mèrit que va tenir l'actuació dels de Víctor Sánchez del Amo.

El primer a colpejar va ser l'equip visitant amb una acció en què van estar a punt d'avançar-se al marcador. No obstant això, el Madrid va trobar un gol a pilota parada que li va servir per obrir la llauna i aprofitar els espais que anava deixant el Depor a la recerca de l'empat. En una gran jugada de Carvajal, Bale, en un gran estat de forma, posava el 2-0 en el resultat.

A partir d'aquest moment, el partit ja estava decantat a favor de l'equip blanc i Zidane va ser aprofitant poc a poc per fer rotacions i demostrar que vol que tothom tingui clar que són importants. Jessè va tenir els seus minuts, James, que va ser suplent en detriment d'un discret Isco també, van ser claus perquè Bale, que va aconseguir un hat trick, i Benzema posessin el 5-0 en el marcador final.

Com a punt negatiu, la fragilitat defensiva d'un Madrid al qual el Depor va arribar molt i no va anotar, bé per l'error dels seus homes d'atac (molt desencertats de cara a porta) o per l'actuació de Keylor Navas. Cristiano va signar un partit de lliurament però nul davant la porteria amb diverses ocasions clares fallades i fins i tot un xut al pal.