Quantcast

Bárcenas assegura que té gravat a Rajoy rebent un sobre

Luis Bárcenas , extresorer del Partit Popular, assegura al diari 'El Mundo' tenir en la seva possessió una gravadora digital que capta com el president del Govern en funcions, Mariano Rajoy, rep a l'any 2010 (és a dir, un any abans de ser el líder de l'Executiu) un sobre amb 5.000 euros en 'B' i una còpia de la comptabilitat oculta de Gènova, la qual "elimina immediatament", assenyala aquesta informació.

El diari fa referència a l'existència d'una "caixa forta" amb converses privades (es diu que més de 20), que també té un segon enregistrament, gravació que fa referència al moment en què l'extresorer del PP liquida aquesta caixa a B i que Javier Arenas li recomana que l'hi lliuri a Rajoy, al igual que va fer amb una alta quantitat en efectiu que venia d'un deute del PP de Pontevedra i que es van quedar Cospedal i el líder de l'Executiu.

Aquesta "caixa forta" d'enregistraments també capta la trobada de Rajoy i Arenas en què acorden la famosa incorporació en diferit de Bárcenas després de renunciar al seu lloc com a senador, tal com se li havia sol·licitat.