Quantcast

La intro dels vuitanta de 'Los Simpson' que conquista les xarxes socials

T'agrada la intro de 'Els Simpson '? Sí, seria arriscat que ara Matt Groening i la resta de guionistes de la sèrie decidissin canviar-la (segur que generaria moltes crítiques) però per provar i fer l'ullet als fans de Homer, Marge, Lisa i companyia no s'ofèn ningú. < / p>

Per això han fet una bonica intro que ens porta als anys vuitanta i en la qual Homer Simpson no se separa del seu màgic sofà per esdevenir un Joe 'Kaz' Kazinsky de pa sucat amb oli , Ned Flanders com el dolent més dolent d'aquest estrany Springfield i sicaris sense pietat entre els quals es troben, com no, els amics Lenny i Carl.

I Marge? Què passa amb ella? Molt criticat pels fans de la sèrie, apareix com la "noia maca" que no pinta gaire. Això sí, en línies generals, el 'opening' ha estat molt aplaudit per tots els seguidors de 'Los Simpson'. Si t'agrada la saga de videojocs GTA, et va encantar …