Quantcast

Girona haurà d'escollir i votar per ple el nou alcalde de la ciutat

ACN Girona.-L'Ajuntament de Girona haurà d'escollir mitjançant una votació en un plenari qui vol que sigui el nou alcalde de la capital gironina. Aquest dissabte s'ha donat a conèixer que Junts pel Sí i la CUP han arribat finalment a un acord per desencallar la investidura en el qual s'ha acceptat que sigui Carles Puigdemont, el fins ara alcalde de Girona i president de l'AMI, el nou candidat a la Presidència de la Generalitat. Mitjançant el seu compte de Twitter, el president de l'Associació de Municipis per la Independència ha assenyalat que hi ha «un projecte engegat, ben orientat i sòlid. Tots hi som cridats, tots ens fem falta. Gràcies, president, per liderar i per perseverar», han estat les seves primeres paraules a les xarxes en donar-se a conèixer l'anunci. Fonts del consistori assenyalen que el més probable és que l'alcalde renunciï al seu càrrec en els propers dies i, posteriorment, es convoqui un ple extraordinari o s'inclogui la qüestió dins l'ordre del dia del plenari ordinari que ja està previst pel proper 18 de gener.

Girona haurà d'escollir i votar per ple el nou alcalde de la ciutatDintre de les possibles successores es barregen noms com la primera tinenta d'alcalde, Maria Isabel Muradás, Marta Madrenas o Maria Àngels PlanasL'Ajuntament de Girona haurà d'escollir mitjançant una votació en un plenari qui vol que sigui el nou alcalde de la capital gironina. Aquest dissabte s'ha donat a conèixer que Junts pel Sí i la CUP han arribat finalment a un acord per desencallar la investidura en el qual s'ha acceptat que sigui Carles Puigdemont, el fins ara alcalde de Girona i president de l'AMI, el nou candidat a la Presidència de la Generalitat. Mitjançant el seu compte de Twitter, el president de l'Associació de Municipis per la Independència ha assenyalat que hi ha «un projecte engegat, ben orientat i sòlid. Tots hi som cridats, tots ens fem falta. Gràcies, president, per liderar i per perseverar», han estat les seves primeres paraules a les xarxes en donar-se a conèixer l'anunci. Fonts del consistori assenyalen que el més probable és que l'alcalde renunciï al seu càrrec i, posteriorment, es convoqui un ple extraordinari o s'inclogui la qüestió dins l'ordre del dia del ple ordinari que ja està previst pel proper 18 de gener.