Quantcast

Un portal catòlic acusa 'MASTERCHEF Junior' de fomentar el "homosexualisme"

' MASTERCHEF Júnior' va coronar el dia de Reis a Maria com la millor cuinera (versió mini, és clar) d'Espanya. No obstant això, tot i haver acabat l'edició, el programa de Televisió Espanyola segueix estant en el centre de la polèmica.

Un portal ultracatòlic anomenat Infovaticana ha publicat al seu web un article en el qual critica obertament a la cadena pública per permetre que al programa infantil es faci "apologia de l'homosexualisme", és a dir, que permetin que apareguin una parella del mateix sexe sense posar cap inconvenient.

"Durant el programa els concursants van acudir a la residència de l'ambaixador dels Estats Units a Espanya, l'activista homosexualista James Costos, que va substituir la bandera del seu país per la de l'orgull homosexual durant la festa homònima (…) l'única parella convidada al programa era la parella homosexual formada per James Costos, l'ambaixador dels Estats Units a Espanya i la seva "parella", el també home Michael S. Smith " , indica aquest article.

Infovaticana ha qualificat com a culpable del que ha passat en el programa al Partit Popular, el que és responsable que el "lobby homosexua l no es conformi amb res, i segueix la seva batalla per conquerir les consciències dels més petits ".