Quantcast

Regala a la seva núvia per Reis la versió casolana de la 'Nimbus 2000' de Harry Potter

Has tingut molts problemes aquest Nadal per fer-li el regal perfecte a la teva parella? Segur que estàs en l'ampli grup de persones indecises amb si encerten o no, alguna cosa que segurament no li ha passat al protagonista d'aquesta història, el jove Jared Weismann.

La seva nòvia és un fan incondicional de 'Harry Potter', una cosa que ha aprofitat el noi per estar a l'alçada de les circumstàncies. I mai millor dit, ja que la cosa va d'altures. Weismann s'ha tirat diverses setmanes tancat a casa preparant una 'Nimbus 2000' feta per ell mateix, una escombra pràcticament igual que la que portava el mag en la saga cinematogràfica.

< em> "He fet servir una peça de pi per el mànec, ho he tallat amb una serra i l'he polit amb un bloc pla . Les puntes de l'escombra van ser creades amb una cistella de canya, reforçades per sota amb cercles d'escuma de polietilè per a donar-los formes, i amb un esprai el vaig pintar de color Maró fosc ", assenyala el jove, que no va dubtar a presumir de la seva gesta a 'Mashable'.

La seva nòvia, Shelby Stein, no va poder contenir l'emoció en descobrir l'últim regal que va obrir aquest Nadal. Per arrodonir l'escena, Weismann va comprar el paper marró tan característic en el qual arribaven les coses a Hogwarts mentre estaven tots els mags sopant al menjador principal. Això sí que és un gran regal!