Quantcast

Un home dispara a un policia a Filadèlfia "en nom de l'Islam"

Un home de 30 anys ha estat detingut a Filadèlfia (Estats Units) després de disparar de forma repetida a una patrulla policial que conduïa un agent policial. Segons publiquen els mitjans locals, l'individu, anomenat Edward Archer, té aparença àrab i ha assegurat a la comissaria que havia actuat "en nom de l'Islam", jurant lleialtat a l'Estat Islàmic.

El policia ha resultat ferit gravetat causa dels més de 13 trets que va rebre el vehicle que conduïa, tirs que va fer el detingut amb un a afirma que havia robat hores abans a un altre agent de la zona.

Archer ha confessat a la policia que va portar a terme aquest assalt perquè l es autoritats de la ciutat van en contra del que demana l'Alcorà. L'atac s'ha entès com una emboscada aïllada, assegurant que l'agent ferit no va provocar en cap moment al detingut perquè pogués realitzar aquest atac.

Els registres policials a casa de l'individu han acabat en les últimes hores amb diverses informacions que demostren la seva relació amb grups islamistes, a més de nombrosos informes mèdics, segons publiquen els mitjans locals, de "cops al cap" a causa de diversos accidents, amb "comportaments estranys", tal com ha verificat seva mare a 'The Philadelphia Inquirer'.