Quantcast

Cayo Lara ataca Podem: "No volien la unitat, volien l'absorció d'IU"

El coordinador federal d'IU, Cayo Lara , ha fet un balanç del fracàs en les eleccions de desembre vinculant, en part, aquests mals resultats (només dos escons) a la "opa hostil permanent "de Podem ia les reiterades maniobres des de dins per" desprestigiar "la formació.

" devaluar l'organització públicament va ser una constant per a alguns ", ha retret Lara en aquest Consell Polític que celebra IU a la seva seu de Olimp, el primer que fa balanç del 20D i que aquest dissabte ha de fixar la data de l'assemblea federal per nomenar un nou coordinador i "repensar" Esquerra Unida.

< p> La lectura dels comicis que ha fet Alberto Garzón, el candidat a la Presidència del Govern, ha posat l'accent en què la derrota representa "en gran mesura" els errors del passat, "els deures no fets en els últims anys" .

Ha posat en valor la seva aposta per la unitat popular tot i que no ha funcionat per a IU al subratllar que la "fórmula de col·laboració" com la que es va acordar a Galícia i Catalunya ha demostrat ser un instrument capaç de "doblegar" al bipartidisme i "trencar" la dinàmica de les últimes dècades.