Quantcast

Ricardo Gómez i Ana Rujas, amor públic a les xarxes socials

Ricardo Gómez i Ana Rujas ja no amaguen el seu amor a les xarxes socials. L'actor de 'Cuéntame', la temporada va començar dijous passat, ha publicat una fotografia al seu compte personal d'Instagram a la qual apareix amb la jove en el viatge que han fet aquest Nadal a Berlín , on ha compartit experiència i han aprofitat per "càrregues piles en aquest any tan bo que comença".

Els rumors d'una possible relació sentimental entre tots dos van començar el passat mes de juliol, data en la qual la revista 'Hola' va publicar unes imatges en què se'ls veia de manera molt afectuosa per la carrers de Madrid. Ni una ni l'altra banda va confirmar ni va desmentir la notícia, portant una relació una mica secret que només les persones més properes a Ricardo i Ana coneixien.

L'actriu, de 26 anys, cinc més que 'Carlos', acabava de sortir de la seva relació amb Joel Bosqued, a qui en l'actualitat se li relaciona amb Blanca Suárez.

Després d'aquests dies de relax a Alemanya, Ricardo Gómez torna a Madrid per seguir amb el rodatge de 'Cuéntame', en una temporada molt interessant que ens porta a l'any 1984 i en la qual Carlos descobrirà noves experiències a la volta d'Irene Visedo a San Genaro.