Quantcast

El petit Nicolás, defensat per un imputat a 'GHVIP'

El petit Nicolás acaba d'entrar a 'Gran Hermano VIP' i la seva presència ja ha desencadenat la polèmica fora de la casa de Guadalix. Pel que sembla, dijous passat, dia que es va estrenar el reality, el jove va explicar en plató amb el suport de José González Hormigos , policia que va ser el que li escortava a els vídeos dels que tant presumia 'Fran' i qui suposadament va portar en un cotxe oficial a Ribadeo (Lugo) com un "alt funcionari de l'estat".

L'Associació de Policia Municipal Unificada (APMU) ha decidit denunciar la situació als tribunals, ja que asseguren que González Hormigos està imputat per suborn, revelació de secrets i baixa mèdica, ja que asseguren que defensa que no pot treballar i acudeix a la televisió a cobrar una contraprestació econòmica.

Des de la AMPU consideren que l'imputat danya greument la imatge del cos policial , ja que confirmen que la causa està oberta al jutjat número 2 de Madrid i que l'anterior equip de govern de la ciutat li encobrir en tots els delictes que va incórrer per afavorir al petit Nicolás.

Ara, l'última paraula la té el sindicat, qui ha de valorar si el denunciat incorre o no en algun delicte i se li demana la seva no compareixença davant les càmeres de 'GH VIP' per no embrutar la imatge de la policia.