Quantcast

Alt Urgell, 8 de gener 2016: DERBI CATALÀ A LA LLIGA FEMENINA

La jornada d'aquest cap de setmana a la Lliga Femenina ens torna a portar el derbi català de la categoria. Les urgellenques buscaran donar la sorpresa a Fontajau davant l'Spar Citylift Girona, al partit d'anada jugat al Palau d'Esports van pedre per 51 a 66.

El Cadí La Seu que ha començat l'any guanyant amb solvència davant el Bembibre tot i el repte que sempre suposa tornar a agafar el ritme de competició després de l'aturada nadalenca.

El tècnic urgellenc espera poder mantenir el mateix nivell de joc dels darrers partits per guanyar a Fontajau, tenint en compte que les gironines no estan en el seu millor moment degut a la gran quantitat de canvis que han fet a la plantilla.

El Cadí La Seu viatjarà a Girona amb pràcticament tota la plantilla disponible, només serà baixa segura la Carla Escuert per una lesió al genoll que fa una setmana que la té apartada dels entrenaments.

El partit es disputa diumenge a les 12.30h i es podrà veure en directe per Esport3.

Parlen al vídeo: JOAN CARLES PIÉ, Entrenador Cadí La Seu