Quantcast

La Cerdanya, 8 de gener 2016: RÈCORD D'ASSISTENTS AL PARC DE NADAL

Alp i Puigcerdà han organitzat un any més el Parc de Nadal, que enguany s’ha celebrat durant onze dies, tres més que l’any passat. Les famílies han pogut gaudir d’aquesta proposta del 26 al 30 de desembre al Palau d'Esports i Congressos d'Alp i els dies 2, 3 i 4 de gener i des d’aquest dijous 7 fins demà dissabte al Poliesportiu de Puigcerdà. Aquesta oferta lúdica i educativa ja consolidada ha aplegat enguany uns 10.000 assistents, superant així les xifres aconseguides en els darrers anys.

Al parc de Nadal, que va començar fa sis anys a Alp i cinc a Puigcerdà, els infants i joves han pogut gaudir de diverses activitats, com ara manualitats, esport adaptat, inflables o tallers de cuina amb els joves cuiners Lluc i el puigcerdanenc Marco, concursants del conegut programa Masterchef Júnior. A més, s’ha volgut dedicar un espai a les noves tecnologies i a la robòtica, que ha tingut molt bona acollida. El parc també ha comptat amb les actuacions d’alguns cors del programa de TV3 Oh Happy Day.

Parlen al vídeo: RAMON MOLINER, ALCALDE D’ALP – ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ