Quantcast

La Cerdanya, 8 de gener 2016: EL CARNET JOVE CERETÀ SERÀ TRANSFRONTERER

Ara fa un any, el Consell Comarcal de Cerdanya va posar en marxa un carnet de descomptes, semblant al conegut carnet Jove, però d’àmbit comarcal. Des de l’àrea de Joventut de l’ens estan treballant perquè durant aquest 2016 el carnet sigui transfronterer. És per això que els seus responsables han iniciat els contactes amb empreses de l’Alta Cerdanya perquè també ofereixin promocions i descomptes als joves de les dues bandes de la frontera. De moment, l’estació d’esquí de Portè-Pimorent ja s’ha mostrat interessada en adherir-se a aquesta iniciativa.
El carnet, que s’ofereix als nois i noies d’entre 12 i 30 anys empadronats en algun municipi de la comarca, té dues vessants: per una banda, facilitar l’autonomia dels joves i, per l’altra, que les empreses tinguin l’oportunitat de donar a conèixer els seus productes i serveis. De fet, són els mateixos establiments els qui decideixen quin tipus de descompte ofereixen.