Quantcast

Malena Costa i Mario Suárez anuncien que seran pares per primera vegada

Sembla que el baby-boom està de moda entre els famosos . Són molts els que compten amb un membre més a la família aquest 2016, però també els que anuncien que aviat s'estrenaran en això de la paternitat. Doncs bé, els últims a anunciar la feliç notícia han estat Malena Costa i Mario Suárez.

Si fa tot just unes hores la model era notícia pel regal que feia als seus seguidors a les xarxes socials, una foto de ella completament nua, avui la cosa va de nadons. La feliç parella , que porta més de 3 anys de relació, ha anunciat en les seves xarxes socials que seran pares. Ho han fet amb una imatge d'allò més tendra, a la que se'ls veu feliços i somrients, posant amb les mans a la panxeta de la futura mare.

El futbolista i la model no poden rebre millor aquest 2016. D'aquesta manera, si se'ls estava fent dura la seva nova vida a Itàlia , on Suárez va fitxar com a jugador de la Florentina per a aquesta temporada, segur que aquesta notícia els fa els dies més suportable.

Si ja estàvem acostumats a veure les mostres d'amor i afecte mutu de la parella, estem segurs que amb aquesta feliç notícia les boniques paraules d'un a un altre es multiplicaran.