Quantcast

Un nen perd el 75% de visió a causa d'un làser

El punter làser és un dels joguines més desitjats pels nens , i és que no sabem el motiu, però resulta ser molt cridaner per als més petits. Però clar, una cosa és que aquesta joguina sigui molt utilitzat i requerit pels nens, i els que no ho són tant, i una altra cosa, i molt diferent, és que no sigui perjudicial per a la salut.

Doncs bé, un exemple que no és gens beneficiós el podem trobar en el cas del nen de 6 anys que ha perdut el 75% de la seva visió a causa d'aquesta joguina . El nen, resident a Austràlia , va rebre el regal per part dels seus pares, un va regalar que va resultar ser molt desagradable.

El petit, igual que passa amb molts nens, va prendre el costum de apuntar-se als ulls amb el làser , un costum que li ha costat la vista. Pel que sembla, el nen no tenia cap tipus de molèsties, però quan va anar a l'especialista, aquest va confirmar que tenia la un part posterior de tots dos ulls amb cremades lleus .

El punter làser és una joguina que està regulat en alguns països, ja que no fa mal a la vista, mentre que en altres no, on la potència del làser és molt alta, causant desagradables conseqüències pel seu mal ús.

Es tracta d'un succés que de moment no sembla tenir solució , ja que ni les ulleres ni les lents de contacte podrien curar la vista del petit australià. Això sí, potser amb cirurgia es pugui solucionar el que ha passat, tal com han assegurat els especialistes als quals va acudir la família del menor.