Quantcast

L'ex nuvi d'Adele publica les fotos més íntimes de la cantant

La història d'amor de Adele amb Alex Sturrock , un fotògraf anònim, li ha sortit bastant cara a la cantant britànica. Després que la justícia li donés a ella la raó a la denúncia que va presentar ell assegurant que s'havia inspirat en el seu romanç per a cançons del seu disc '21' amb cançons com 'Rolling in the Deep' o 'Someone like you', el seu ex ha preparat una venjança que segurament hagi danyat a la jove artista.

Sturrock ha publicat a la seva pàgina web un seguit de imatges privades de la cantant de seva gira pels Estats Units de l'any 2009 en què apareix fent ganyotes, tirada al llit posant cares estranyes, amb mascareta o fins i tot amb rul·los.

De moment, Adele no s'ha pronunciat sobre aquesta venjança de mala fe de la seva ex, la qual ha sorprès molt als seus seguidors més fidels. La britànica viu un gran moment professional i personal, especialment en aquest últim apartat on gaudeix de la seva història d'amor amb el cantant Simon Konecki , amb el qual va començar una història d'amor en 2011 i que és el pare del seu fill.