Quantcast

Acusen 'Renta', el curt de Pixar, de ser homòfob i sexista

Si hi ha alguna cosa que esperen amb ànsia els fans de Pixar (a més de les seves brillants pel·lícules), són els curts projectats abans que comenci el film en qüestió. 'Inside out' ha estat l'última pel·lícula de l'estudi cinematogràfic, l'èxit ha estat aclaparador i amb bones crítiques entre els experts en la matèria. No obstant això, el seu curt, 'Renta', ha generat molta controvèrsia a les xarxes socials.

Tot i tenir un argument sentimental que sí que ha calat entre molts seguidors de Pixar, hi ha un gran nombre de persones que han criticat obertament a 'Renta'. Dana Stevens, columnista de la revista 'Slate', l'ha qualificat com el "pitjor de les pel·lícules de Pixar" , assenyalant a més que té un argument sexista i homòfob.

< em> "El xou del terror de set minuts de durada explica una esgarrifosa història d'amor de maig a desembre on la diferència d'edat podria mesurar-se en eres geològiques (…) Tot en el que podia pensar en veure que l'heroi, 1 fornit i solitari volcà, aconsegueix el seu somni amb una guineu acabada de néixer (prima i sexy). ¿Ningú s'ha adonat que això és una història de "asaltacunas" i en el qual hi ha exigències de gènere i talla? ", recull 'ecartelera' l'article de Stevens en aquesta revista.

Des de Pixar han qualificat l'article com poc important, alhora que han aprofitat per assenyalar que "Renta 'simplement té la intenció d'explicar una història d'amor entre dos volcans . "Triar una parella homosexual de cert aspecte físic no implica altres relacions o looks d'aquests", assenyalen. L'embolic està servit …